MATJAŽ MARKIČ

Voda. Morje. Otroštvo. Igra. In se je začelo…. 

Svoje prve samostojne plavalne zavesljaje sem naredil pri 4 letih, med poletnimi morskimi počitnicami. Pred vstopom v šolo sem pričel z vadbo pod budnim očesom trenerja. Takrat se je ves moj svet začel vrteti okrog vode in plavanja, ki sta postala del mojega vsakdanjika.

Z marljivim delom in disciplino so na tekmovanjih zelo kmalu prišli prvi uspehi in s tem še večja zagnanost za delo. V plavanju sem vedno bolj užival in razvijal svoje plavalne sposobnosti. Tako se je začela moja plavalna kariera, ki se je v mladinskih kategorijah odvila v profesionalno športno pot.

Moji plavalni cilji so me gnali k doseganju vedno večjih uspehov, ki so bili kronani z osvojitvijo naslova evropskega prvaka, ter s tem uresničitvijo mojih otroških sanj. Kot profesionalni plavalec sem nastopil na vseh največjih plavalnih tekmovanjih (evropsko prvenstvo, svetovno prvenstvo, svetovni pokal, olimpijske igre). Znanje in izkušnje sem pridobival pri najboljših slovenskih in tujih trenerjih ter na različnih plavalnih kampih po vsem svetu (Francija, Španija, Rusija, Amerika, Kanada, Avstralija, Mehika, itd.). Plavalno znanje sem izpopolnjeval tudi med študijem na Fakulteti za šport.

Vse svoje izkušnje in znanje, ki sem ju pridobil v svoji profesionalni plavalni karieri bi rad delil z vami. Pridružite se mi v plavalni šoli GO SWIM! - Matjaž Markič

Vsa svoja dragocena znanja in izkušnje bi rad delil naprej in tako širši množici predstavil najbolj napreden pristop pri učenju plavanja. Bodite tudi vi del nove plavalne zgodbe.

Uživajmo v vodi z GO SWIM konceptom.

GO SWIM WEB_podpis

Logo Port of Koper 03